CONCEPTONTWIKKELING

Productontwikkeling verf voor bedrijven

Een eigen verflijn laten creëren en uw verf onder eigen merk verkopen? RLDC bedenkt en ontwikkelt kwaliteitsverf voor professionelen.

Uniek verfproduct door concept developer

Dakcoatings, vloerverven, roestverven, … Ongeacht welke weg we inslaan, een eigen verf is zonder twijfel de blikvanger van uw winkel. RLDC neemt de ontwikkeling ervan met veel vakkennis en passie uit uw handen. Hoe? Met een uitgebreide kennismaking, een grondige researchfase, kwalitatieve ontwikkeling en verregaande testing. Wij creëren producten alsof het de onze zijn. 

Wij staan in continue verbinding met beroepsschilders en houden bij de creatie van nieuwe verfproducten rekening met hun verwachtingen, feedback en tips. 

Productontwikkeling van start tot stop

Het sluitstuk van onze productontwikkeling is de merchandising. We verzorgen kleurenwaaiers, verfetiketten, winkeldisplays, … Zodat uw nieuwe verflijn niet aan de aandacht van uw winkelbezoeker ontsnapt, of dat nu een particulier of een vakman is. Bovendien verzekeren we dat de salesmaterialen slim en stijlvol gewijzigd kunnen worden afhankelijk van het seizoen.

Een succesvol product verkoopt zichzelf niet, het komt pas tot zijn recht dankzij de juiste merchandising. RLDC zet uw verflijn op de rails met passende POS-materialen.

Verf onder eigen naam verdelen? Schakel een ervaren conceptontwikkelaar in.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x